SOSassistent virtual assistant

 

 

 

Ben jij een drukbezette professional en lukt het niet om alle werkzaamheden zelf te verwerken?

Wil jij tijd vrijmaken om je te richten op omzet, groei en strategie?
En niet constant bezig zijn met tijdslurpende routineklussen?

 

 

Waarom kan ik jou ondersteunen als virtual assistant?

Mijn naam is Danielle Riemersma en op afstand neem ik werkzaamheden van jou over. Als ondernemer weet ik hoe belastend sommige werkzaamheden zijn. En hoe lastig het is om je te focussen op het zakelijke succes, als je dag vol zit met routineklussen. Daarbij weet ik ook hoe moeilijk het is om je eigen werkzaamheden over te dragen aan een assistent. Want je geeft een stukje van jouw organisatie in de handen van een ander.

 

Maar als je wilt dat het bedrijf verder groeit, is het goed om werkzaamheden uit te besteden. Het is namelijk erg prettig om bepaalde taken over te laten aan een virtual assistant. En daarbij te ervaren dat er ook een geweldig eindresultaat wordt behaald. Ik weet dus precies hoe het voelt om werkzaamheden over te dragen als ondernemer. En hoe prettig dat uiteindelijk is. Daarom beginnen we met kleine, eenvoudige werkzaamheden en groeien samen steeds verder.

 

SOSassistent gestart met een missie

Als assistent sta je naast iemand en zorg je ervoor dat iemand effectief kan werken. Je bent vaak het geheim op de achtergrond en de spil in het web. Maar als ondernemer ben ik uit deze comfortzone op de achtergrond gestapt en heb er duidelijk gekozen om mezelf te laten zien en om naar voren te stappen.

Nu adviseer ik ondernemers bij de stappen die ze moeten nemen en begeleidt ze naar een werkdag die zich richt op de omzet en strategie. Belastende werkzaamheden neem ik over en ik zorg voor de dagelijkse sturing binnen een bedrijf. Op deze manier krijgen mijn klanten tijd vrij om bezig te zijn met de werkzaamheden die ze het allerliefste doen. Ik ben daarom nog steeds blij dat ik de stap heb gemaakt en voor mezelf ben begonnen. Het ondernemerschap brengt mij verrassingen en uitdagingen. Het houdt mij scherp en vraagt om flexibiliteit. Ik had deze persoonlijke groei niet willen missen.

Mijn doel is om met mijn bedrijf andere ondernemers de mogelijkheid te geven om te groeien. Groei bij de SOSassistent klanten, maar ook bij de samenwerkende partijen en leveranciers. Ik vind het namelijk heerlijk om met andere ondernemers samen te werken en projecten tot een goed einde te brengen. Met een team van specialisten zorg ik graag voor de uitvoering van de verwachtingen en wensen van mijn klanten.  

Daarnaast laat ik ondernemers graag inzien wat ze waard zijn en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Vanwege mijn eigen ervaring en leermomenten als ondernemer, zie ik de strubbelingen of bezwaren om verder te groeien van mijn klanten. Ik weet hoe lastig het soms is om gerichte beslissingen te nemen. Door regelmatig te sparren over ideale oplossingen, inspireer ik ondernemers om de volgende stap te zetten. Samen groeien we naar de volgende fase in het ondernemerschap. 

SOSassistent virtual assistant   SOSassistent virtual assistant   SOSassistent virtual assistant

Waarin verschilt SOSassistent van andere assistenten?

Met SOSassistent haal je meer in huis dan alleen een assistent die routineklussen overneemt. Door de uitgebreide marketing- en communicatie achtergrond wordt ook de communicatie van een bedrijf moeiteloos overgenomen (strategisch en uitvoerend).  Na de start van eenvoudige werkzaamheden, ervaren de klanten dat het erg prettig is om ook de communicatiewerkzaamheden uit te besteden. Of om daarover te sparren en tot een nieuwe communicatiestrategie te komen.

SOSassistent heeft ook veel ervaring in het succesvol inzetten van social media, vervaardigen van websites en overige communicatiemiddelen. En een virtual assistant met een voorliefde voor techniek / apps blijkt in veel situaties ook erg handig.

 

 


“Zeer attente en vriendelijke assistent voor ondernemers. Ze is erg servicegericht. Met name haar vriendelijke aanpak, zowel telefonisch als bij ondersteunend werk, werkt zeer inspirerend en opent deuren. Ik kan haar van harte aanbevelen.” M.H. Omgevingsjurist


 

Met welke professionals werk ik?

Mijn klanten bevinden zich vaak in de groeifase van het bedrijf. Opeens is het niet meer mogelijk om alles zelf te doen en wordt het hoog tijd om werkzaamheden over te dragen.  Op deze manier komt er tijd vrij om je te richten op de kernactiviteiten en kan een ondernemer verder groeien. Hieronder zie je een lijst van professionals waar ik mee werk of heb gewerkt:

 

 • juristen
 • coaches
 • auteur financiële dienstverlening opleidingen
 • marketeers
 • PR-adviseurs
 • business coaches
 • communicatie adviseurs
 • social media experts
 • online ondernemers
 • webdesigners
 • fotografen

 

Waar kan ik lezen hoe klanten de samenwerking hebben ervaren?

De klanten van SOSassistent zijn enthousiast over het uitbesteden van diverse werkzaamheden of het samen ontwikkelen van communicatiemiddelen. Daarom krijg ik regelmatig referenties. Wil je ze ook bekijken? Kijk dan hier en lees de ervaringen van anderen over de samenwerking. Het is ook altijd mogelijk om persoonlijke referenties te ontvangen voor je gaat samenwerken met SOSassistent.

 


"Danielle Riemersma heeft de afgelopen tijd verschillende ondersteunende werkzaamheden voor mij verricht. Ik heb haar leren kennen als een gedreven en een klantvriendelijke persoon. Ze verricht haar werk met grote inzet en professionaliteit.

In de toekomst zal ik haar dan ook blijven inzetten voor diverse ondersteunende werkzaamheden. Ik raad haar dan ook zeker aan als u op zoek bent naar een goede assistent." Anneke de Koning Trainingen en presentaties


  

Zal ik mijn investering terug verdienen?

Ja absoluut!

 1. Je krijgt tijd terug om je te richten op de werkzaamheden die bijdragen aan de groei, omzet en strategie van het bedrijf.
 2. Eindelijk oplossingen bedenken voor het uurtje-factuurtje en deze samen opzetten.
 3. Je bespaart op het uurtarief. Vergelijk namelijk maar eens de werkzaamheden. Jouw uurtarief tegen het uurtarief van de SOSassistent. Je komt er dan snel achter dat het goedkoper is om de werkzaamheden uit te besteden.
 4. Niet meer zelf stoeien met diverse programma's om je online marketing uit te voeren, met gemak zorg ik ervoor dat alles voor je klaar staat op het moment dat dit nodig is.
 5. En als laatste krijg je professionele ondersteuning waarin je gebruik kunt maken van de on- en offline communicatiekennis.

 

SOSassistent virtual assistant 

Ik wil graag met jou samenwerken

Heb je alles gelezen en wil je graag met mij samenwerken? Volg het stappenplan en dan gaan we gelijk aan de slag!

Vertel maar met welke werkzaamheden je graag wilt beginnen. 

 

 

 

  

 

Help, mijn bedrijf groeit! 
Deze virtual assistant geeft eerste hulp bij bedrijfsgroei en het inzetten van online marketing.