Online marketing - klanten boeien en binden

 

Online marketing wordt steeds belangrijker voor ondernemers. Uit onderzoeken is gebleken dat 90% van de klanten zich eerst online oriënteren voor zij overgaan tot een aankoop. Je wilt als ondernemer dus aanwezig zijn bij deze eerste zoektocht van potentiële klanten.

Daarnaast wil je jouw bedrijf en omzet vergroten door diensten, trainingen of producten online te verkopen. 

 

 

E-book Social Media

Wat wil je bereiken met online marketing? 
Er zijn vele mogelijkheden en het kan een organisatie veel opleveren. Als jij bijvoorbeeld een training geeft, dan kan je er over nadenken om de training ook online aan te bieden. Ik help jou graag bij het ontwikkelen van een e-learning omgeving en online trainingen.

Wellicht wil je een e-book maken, dat verkocht wordt via een website. Of het opzetten van een online marketingcampagne via Social Share. In dit soort situaties schiet ik graag te hulp. Daarbij bekijken we samen wat het communicatiedoel is en met wie wij communiceren. Hierna volgen duidelijke stappen om dit te ontwikkelen en aan te bieden bij de klanten.

 

Klanten bereiken via het internet
Maar voor je klanten bereikt, moet je eerst vindbaar zijn in de zoekmachines. Een optimale SEO kan hierbij je website ondersteunen, naast de andere mogelijkheden die hiervoor zijn.

 

 

 


"Klanten hebben de keus tussen de concurrent en jouw bedrijf. Ik speel in op de behoefte van de klant door onderscheidende communicatie uitingen te gebruiken. Ik zet mijn online campagnes afgestemd op de doelgroep in en bereik daardoor onze klanten op het internet.  SOSassistent begeleidt mij daarbij en we sparren samen tot er een geweldige plan van aanpak ligt." 


 

Tijdens een gesprek kijken we naar de doelgroep en de doelstellingen, om samen tot een mooi online marketing plan te komen. Door de ruime ervaring op een marketing- en communicatiebureau kan SOSassistent je hier goed bij ondersteunen.

 

 Online campagnes

 

 

 

Landingspagina webinar

 

 

Landingspagina event - afbeelding

 

 

 

Stapelt het werk zich op, omdat het bedrijf groeit?

 

Lees de direct toe te passen tips om rust en overzicht aan te brengen.

Gratis e-book om rust en overzicht aan te brengen in werkzaamheden 

Ja, ik ontvang graag het gratis e-book

 

* Verplicht
 
 
en ontvang tips en artikelen over het intern structureren van werkzaamheden, social media, communicatie en marketing.